Lions-web   Serviceclubs vonden in de eerste decennia van de vorige eeuw hun oorsprong in de Verenigde Staten. Zo ook de Lions. Reeds in het midden van de 19e eeuw komt de naam 'lions' voor; clubs van mannen die zich bezighielden met de problemen van 'good governement and good citizenship'.    
         
VanderValk-web   Van der Valk hotels en motels liggen verspreid over Nederland. De hotels zijn goed bereikbaar via de snelweg. De kracht van de Van der Valk formule is de goede prijs-kwaliteitverhouding. Klik op het kaartje aan de linkerkant om alle Van der Valk hotels in Nederland op de plattegrond te zien. Via Hotels.nl boekt u de Van der Valk hotels en motels snel, eenvoudig en zonder boekingskosten    
         
SAP-web   Met vestigingen in meer dan 130 landen - waaronder het hoofdkantoor in Walldorf, Duitsland – is SAP wereldwijd markleider op het gebied van zakelijke software en software gerelateerde diensten. Ontdek onze 40-jarige geschiedenis van innovatie – Leer meer over SAP en volg het bedrijfsnieuws, de financiële informatie, carrièremogelijkheden en meer.    
         
beaubien-web   BEAU BIEN staat voor kwaliteit in een rustige ambiance. BEAU BIEN is voor mensen die meer verwachten van een bezoek aan de kapper dan alleen knippen, zoals aandacht, vakmanschap, advies en creativiteit.    
         
Panterhuis-web   Op 1 mei 1934 begonnen Fop Leeuwis en zijn vrouw Teuntje Leeuwis Huisman met 300.- gulden een schoenmakerij in Meerkerk. Inmiddels heeft Panterhuis vier filialen. Vianen, Driebergen en 2 in Leusden. Via onze website en de Facebook pagina houden we u op de hoogte van alle nieuwtjes en acties. Wij ontvangen u graag een keer in een van onze winkels voor een persoonlijk advies.    
         
 logo-vdsl   Van de Scheur Logistiek is de perfecte logistieke partner voor iedereen die goederen wil laten vervoeren of opslaan die niet standaard zijn. Goederen die extra zorg en aandacht verdienen omdat ze volumineus, onverpakt, kwetsbaar of kostbaar zijn.    
         
 Thegunjurprojectgambia   More than just a lodge...where the community benefits from your holiday or volunteer experience... 
Set in the peaceful country of The Gambia in the rural village of Gunjur you will find The Gunjur Project Lodge. Here you arrive at a place where the focus is to ensure that all who visit whether they be holiday makers or volunteers leave making a positive impact on the local community and The Gambia as a whole.
   
         
 wakawaka   1.2 miljard mensen in de wereld hebben geen toegang tot elektriciteit en nog eens miljoenen anderen worden dagelijks geconfronteerd met stroomuitval. De effecten van deze energie-armoede zijn enorm. Gebrek aan elektriciteit en licht veroorzaakt een sterke vermindering van de kwaliteit van leven. Kerosine lampen worden grootschalig gebruikt als lichtbron ondanks dat ze inefficiënt, gevaarlijk en duur zijn en grote negatieve gevolgen hebben voor gezondheid en milieu.    
         
 Bieb   Bibliotheek Vianen
Uitgebreide collectie voor jeugd en volwassenen, werk-/studieplekken, gratis Wifi
   
         
  Er zijn veel goede redenen om voor Miele te kiezen Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.     
         
  Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) sinds 1966 in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk, biedt Heffiq met 130 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. Daarbij is Heffiq tevens dealer van Kärcher vloerreinigingsmachines, Ferretto magazijnoplossingen en Utilev heftrucks.    
adres: Hazelaarstraat 18 
4131AB Vianen (Ut)
The Netherlands

Login
Webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.