Stichting Happy Gunjur
CLUB VAN 50


Zoals u wellicht weet zetten wij ons al meer dan 11 jaar in om kansarme kinderen in het Gambiaanse dorp Gunjur onderwijs te laten volgen. Ook zijn er scholen gebouwd, waterinstallaties aangelegd en is er een voedingsprogramma opgezet voor de Traud Pre school (216 leerlingen).
Dit alles kon worden gerealiseerd door de vele gulle gaven die we in de loop der tijd mochten ontvangen. Door de verslechterde economische situatie begint echter ook onze stichtingskas de bodem te zien.
Om de door ons 108 gesponsorde kinderen het hele schooltraject te kunnen laten volgen is er een financiële buffer nodig.

De kosten per jaar om 108 kinderen onderwijs te kunnen laten volgen bedragen 2.500 euro, exclusief de kosten van de dagelijkse warme schoolmaaltijd.
Om een buffer van 2 jaar aan te vullen ( 5.000 euro) is er gekozen om een eenmalige actie te starten n.l. de CLUB VAN 50.

Wij vragen 50 personen (of groepje van) om een bedrag van 100 euro te storten op ons rekening nr. NL55 RABO 0130247464 o.v.v. Club van 50.
Als tegenprestatie bieden wij u sowieso een goed gevoel en bij het slagen van deze actie een informatie bijeenkomst over gerealiseerde projecten en het leven in de compounds in Gambia.
 

MOGEN WIJ OP UW STEUN REKENEN?

Laat je reactie achter

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
adres: Hazelaarstraat 18 
4131AB Vianen (Ut)
The Netherlands

Login
Webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.